عسل از آن خوردنیهای خوشمزه و پر خاصیت است که خوردن آن پیشنهاد میشود. احتمالاً گاهی فکر کردهاید که میشود عسل را جایگزین شکر کرد یا نه؟ به بهانه روز جهانی زنبورعسل طرز چند خوراکی خوشمزه را آموزش میدهیم که از honey در طرز تهیه آن استفاده شده است. اگر طعم عسل را دوست دارید این خوردنیهای خوش طعم را امتحان کنید.
فهرست مطالب
- بستنی توت فرنگی با عسل
- چیز کیک عسل و ماست
- مافین سیب و عسل
- کیک عسل و دارچین و گردو
- دسر مرکبات با عسل و نعنا
- سخن پایانی و سوالات متداول
1. بستنی توت فرنگی با عسل
در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود میآورد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله درباره سیر و عسل را بخوانید.
مواد لازم:
- توت فرنگی دو پیمانه خرد شده
- موز رسیده دو عدد خرد شده
- ریواس دو عدد خرد شده
- عسل یک چهارم پیمانه
- دو سوم پیمانه شیر نارگیل
طرز تهیه:
- موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.
- در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواسها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.
- این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.
- موز و توت فرنگیهای یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.
- بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
2. چیز کیک عسل و ماست
این چیز کیک طعم ملایم مرکبات دارد و به راحتی و آسانی آماده میشود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله درباره عسل و زردچوبه را بخوانید.
مواد لازم برای پایه چیز کیک:
- بیسکوییت ساقه طلایی خرد شده دو پیمانه
- پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- کره ذوب شده یک دوم پیمانه
مواد لازم برای داخل چیزکیک:
- پنیرخامه ای ۵۰۰ گرم
- ماست خامهای دو سوم پیمانه
- عسل یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ بزرگ یک عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای ۱۶۵ درجه از پیش گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست میکنید اجازه دهید تا خنک شود.
- رویه چیز کیک را به این ترتیب درست میکنیم: پنیر خامهای،ماست خامهای،honey و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکوییتی قرار دهید و پخشکنید و ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت ۳-۴ ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
- میتوانید کیک را با میوههای تازه تزیین و نوش جان کنید.
3. مافین سیب و عسل
این مافین با طعم honey و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافینها را با honey تزیین کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله درباره کیک اسفنجی عسلی را بخوانید.
مواد لازم:
- آرد 300 گرم
- بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- سیب دو عدد پوست گرفته و خرد شده
- کره ذوب شده 130 گرم
- عسل 200 گرم
- شیر 50 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- قالب مافین را آماده کنید.
- مواد خشک را به اضافه سیبهای خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیقتر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
- تخم مرغها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
- قالبهای مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.
- به مدت 30-25 دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.
4. کیک عسل و دارچین و گردو
مواد لازم:
- کره ذوب کرده 175 گرم
- شکر قهوهای 50 گرم
- عسل طبیعی 250 گرم
- آرد 275 گرم
- بیکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
- مخلوط زنجبیل و جوز هندی 2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 150 میلی لیتر
- دارچین 1 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده 150 گرم
طرز تهیه:
- کره، شکر و نصف از honey طبیعی را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که شکر و عسل حل شوند ولی مایع به جوش نیاید.
- آرد، بیکینگ پودر، زنجفیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و در کاسهای الک نمایید. وسط آرد را گود کنید. مایه عسل، تخم مرغها و شیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. در آخر گردوهای خرد شده را به مایع اضافه نمایید.
- کف قالب را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. مایع را درون قالب ریخته و درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای مدت 1 ساعت قرار دهید تا سطح کیک طلایی رنگ شود.
- نصف دیگر از عسل را با دارچین مخلوط کنید، پس از خارج کردن کیک از فر، سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد کنید و عسل و دارچین را کاملاً درون آنها و روی کیک بریزید. پس از سرد شدن از قالب خارج کنید. می توانید روی آن را با تکه های گردو تزئین نمایید.
5. دسر مرکبات با عسل و نعنا
مواد لازم:
- گریپ فروت یک عدد
- پرتقال یک عدد
- عسل یک قاشق سوپخوری
- نعنا چند شاخه کوچک
طرز تهیه:
- ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آنها را جدا کنید.
- پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقههای باریک، برش دهید.
- حلقههای بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آنها عسل بریزید و با شاخههای نعنا آنها را تزیین کنید.
سخن پایانی
شما در این مقاله با انواع دسر با honey آشنا شدید. همچنین از مواد لازم و طرز تهیه ی آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
دادن honey به نوزادان زیر یک سال ممنوع است. چراکه باعث ایجاد مسمومیت در آن ها می شود. توصیه می شود از دو سال به بعد به کودکان عسل دهید.
از عسل هم به عنوان منبعی برای چاق شدن نام برده شده هم به عنوان ماده ای برای لاغری و کاهش وزن.شاید این جواب باعث تردید شما شود، زیرا باور کردن دو پاسخ در کنار هم کمی دشوار خواهد بود، اما بهتر بدانید که این امر شدنی است.