زردچوبه و عسل
محصولات غذایی عسلی

عسل و زردچوبه ترکیبی معجزه آور

111بازدید

 زردچوبه حاوی ترکیبات بیولوژیکی و خواص دارویی قوی بوده که به عنوان ادویه و گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. خواص عسل هم چندان بیشمار است که وبسایت های بسیاری در این زمینه وجود دارد. آیا ترکیب عسل و زردچوبه خواص زیادی را به همراه دارد؟ با ما همراه باشید تا در مورد این ترکیب اعجاب آور، مطالب بیشتری را یاد بگیرید.


برای مطالعه بیشتر: آنچه درباره ی دمنوش به لیمو و عسل باید بدانید


تاثیر زردچوبه و عسل در لاغری

کورکومین زردچوبه یک ماده موثر برای کاهش مقاومت بدن در برابر انسولین است. در نتیجه ترکیب زردچوبه و عسل می تواند روی متعادل شدن فعالیت های متابولیک بدن بسیار تاثیر گذار باشد. همچنین کاهش تری گلیسیرید و چربی های مضر و کلسترول بد در بدن با مصرف ترکیب زرد چوبه و عسل اثر قابل توجهی دارد. مصرف عسل و زردچوبه باعث افزایش سوخت و ساز شده و در عین حال به دلیل انرژی خاص این ترکیب سبب کاهش میل به خوردن در فرد ایجاد می شود. در نتیجه می تواند روی کاهش وزن و لاغری بسیار موثر باشد.

روش مصرف این ترکیب برای لاغری

یکی از روش های کاهش وزن خوردن زردچوبه است. که اگر با عسل ترکیب شود می تواند بسیار لذا بخش باشد. چنانچه قصد دارید با مصرف ترکیب عسل و زردچوبه خود را لاغر نمایید بهتر است زردچوبه را به شکل چای دم کرده و با یک قاشق عسل طبیعی شیرین کنید. در صورتی که به جای عسل از شکر استفاده کنید تمام خواص زردچوبه از بین خواهد رفت. همچنین دقت کنید که عسل نقش مهمی در کاهش اشتها دارد و مصرف آن با زردچوبه می تواند وزن را تا حد زیادی کم کند و باعث لاغری شود.


درباره ی فواید عسل چه می دانید؟


درمان و بهبود بیماری های مفصلی

بهبود و درمان ناراحتی های مفصلی و استخوانی نیز از دیگر خواص زردچوبه و عسل می باشد. زیرا همان طوری که می دانید مهم ترین عامل در بروز بیماری های مفصلی و استخوانی عدم تامین مواد مغذی و مورد نیاز بدن و در نتیجه بروز التهابات مفصلی می باشد.

بیماری های مفاصل

این در حالی است که زردچوبه دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین ها، املاح معدنی، مواد مغذی و آنزیم هایی ضروری و مورد نیاز در بدن می باشد. با تامین این مواد نه تنها منجر به تقویت و استحکام بخشی به استخوان ها و مفاصل می شود، بلکه از نقشی موثر در پیشگیری، بهبود و درمان ناراحتی های استخوانی و مفصلی نیز برخوردار می باشد.

زردچوبه و عسل برای درمان رفلاکس معده

از جمله مهم ترین خواص زردچوبه و عسل می توان به تاثیر آن در بهبود و درمان رفلاکس معده اشاره کرد. زیرا کورکومین موجود در زردچوبه نه تنها منجر به عملکرد صحیح معده می شود، بلکه موجب بهبود و درمان رفلاکس معده نیز می شود. معجونی گیاهی که حاصل از ترکیب ۲ قاشق غذاخوری عسل و مقداری زردچوبه می باشد و برای استفاده از آن تنها کافی است تا این ترکیب خمیری حاصل شده را بر روی نان قرار داده و صبح ها به صورت ناشتا میل نمایید.

درمان و بهبود سرماخوردگی

همان طوری که پیش تر اشاره کردیم، عسل منبعی غنی از آنتی بیوتیک می باشد. آنتی بیوتیک هایی طبیعی که منجر به رفع التهابات، عفونت ها و… می شوند. این در حالی است که ترکیب این ماده شیرین با زردچوبه منجر به ایجاد خاصیتی ضد قارچی و آنتی باکتریایی می شود که از نقشی موثر در بهبود و درمان بیماری های ویروسی و عفونی از جمله سرما خوردگی برخوردار می باشد.

معجونی خوراکی که برای تهیه آن تنها کافی است تا مقداری جزئی از پودر زنیان را در ۳ فنجان آب بجوشانید و سپس ۱ قاشق چای خوری از این جوشانده را با ۲ قاشق غذاخوری عسل ترکیب نموده و روزانه در ۲ الی ۳ وعده آن را میل نمایید.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: درمان کم خونی با عسل


تاثیر زردچوبه و عسل در درمان سرفه

درمان سرفه و التهابات گلو نیز از دیگر خواص زردچوبه و عسل می باشد. ترکیبی گیاهی که حاصل از در آمیخته شدن ۱ قاشق چای خوری زردچوبه با ۱ قاشق غذاخوری عسل بوده و برای اثربخشی آن مطلوب است تا روزانه به صورت ناشتا آن را میل نمایید .

صرفه

به هنگام مصرف معجون زردچوبه و عسل می باید به یاد داشته باشید که… بدیهی است که اگر چه معجون زردچوبه و عسل از خواص درمانی بیشماری برخوردار می باشد که سبب می گردد تا همواره این ترکیب گیاهی در علم پزشکی از اهمیتی ویژه برخوردار باشد، اما لازم است بدانید که این ترکیب گیاهی نیز، مانند دیگر ترکیبات گیاهی موجود در طبیعت از عوارضی جانبی و احتمالی برخوردار می باشد. عوارضی احتمالی مانند انقباضات کیسه صفرا، کاهش چشمگیر قند خون، افت فشار و… که به محض بروز آن ها می باید استفاده از این ترکیب گیاهی را قطع نموده و سریعا به پزشک مراجعه نمایید.

تاثیر این ترکیب در سرطان

از دیگر خواص زردچوبه و عسل می توان به جلوگیری از بروز سرطان ها اشاره کرد. زیرا همان طوری که می دانید عسل و زردچوبه دارای خواصی آنتی اکسیدانی می باشند. خواصی موثر که منجر به افزایش سیستم ایمنی بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به سرطان ها از جمله سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان روده بزرگ، سرطان های پوستی و غیره می شود.


جهت آگاهی: عسل و سیاه دانه، دو سین با دریایی خاصیت


روش ایجاد ترکیب زردچوبه و عسل

شما به موارد زیر نیاز دارید:

  • ۱۰۰گرم عسل خام، غیرپاستوریزه و تصفیه نشده
  • ۱قاشق غذاخوری پودر زردچوبه (اشعه داده نشده)

شما باید:

  • مواد را در یک کاسه کوچک عسل و زرد چوبه را ریخته و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  • مواد را در یک ظرف شیشه ای در دمای اتاق نگهداری کنید.
  • در صورت نیاز هر روز می توانید از این ترکیب استفاده کنید.

اگر احساس بیماری کردید، مقدار مصرف آن را بالا ببرید:

  • روز اول – نصف قاشق غذاخوری هر ساعت
  • روز دوم – نصف قاشق غذاخوری هر ۲ ساعت
  • روز سوم – نصف قاشق غذاخوری ۳ بار در روز
ترکیب زردچوبه و عسل

اگر برای مصرف مواد را مستقیماً از شیشه بیرون می آورید، به جای اینکه بلافاصله آن را قورت دهید، اجازه دهید به آرامی در دهان حل شود. غشاهای موجود در دهان شما بسیار نازک هستند. این روش باعث می شود که این مخلوط با سرعت بیشتری جذب جریان خون شما شود. به این ترتیب با مصرف این معجون طبیعی به سرعت دوباره سر پا خواهید شد!

پیامد های زردچوبه و عسل

اگر از بیماری کیسه صفرا رنج میبرید، زردچوبه نیز ممکن است باعث انقباض عضلات کیسه صفرا شود. زردچوبه یک عامل کاهش دهنده خون است. از مصرف این داروها در صورت مصرف هر گونه داروی کاهش دهنده خون مانند وارفارین یا آسپرین اجتناب کرده، اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن را دارید از مصرف آن جلوگیری کنید. این ترکیب برای بیماران که قند خون پایین یا فشار خون پایین دارند توصیه نمی شود. زیرا معجون زردچوبه و عسل باعث پایین آوردن هر دوی آن می شود. بنابراین اگر در بیماران با این مسائل خاص مورد استفاده قرار بگیرد می تواند منجر به مشکلات جدی تر شود.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید: کیفیت عسل چگونه سنجش می شود؟


سخن پایانی

در این مقاله در مورد خواص زردچوبه و عسل نوشتیم. جالب است بدانید، زردچوبه و عسل یکی از موثرترین روش های درمان و پاکسازی ریه ها می باشد. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

پاسخ دهید