آشپزی با عسل

خواص عسل و زعفران را دریابید

عسل و زعفران
163بازدید

عسل یک عنصر عالی برای رساندن خواص زعفران به بدن است. عسل به عنوان شیرین کننده عمل می کند و زعفران دارای عطر بسیار مطبوعی است. زمانیکه این دو در کنار هم قرار می گیرند، یک ترکیب سالم و خوشمزه تشکیل می دهند که مزایای بیشتری نسبت به مصرف جداگانه عسل و زعفران به تنهایی را به همراه دارند و مواد مغذی و ویتامین های مختلف بدن را فراهم می کنند. در این مقاله با ما همراه باشید تا با این ترکیب خوشمزه و خواص آن بیشتر آشنا شوید.

عسل و زعفران برای کاهش استرس و تقویت ذهن مفید است

مطالعات مختلف نشان داده است که گیاه، زعفران واقعی و گلبرگ های آن و عسل با هم باعث بهبود خلق و خو می شوند. دو ترکیب موجود در زعفران، مواد شیمیایی عصبی مانند دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین را تنظیم می کنند که به کاهش علائم در افسردگی خفیف تا متوسط ​​کمک می کنند. این سیستم غدد درون ریز را تحت تاثیر قرار می دهد و به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند. از زمان های بسیار قدیم مردم به دلیل خاصیت آرام بخشی از زعفران برای آرام سازی ذهن و تقویت خواب آرام استفاده می کردند. عسل و زعفران همچنین به یادگیری و حفظ حافظه کمک می کند.


برای مطالعه بیشتر: فواید مصرف عسل در خانم ها


ترکیبی معجزه آسا برای پوست

عسل و زعفران مملو از آنتی اکسیدان هستند که پوست را لطیف و درخشان نگه می دارند، این ترکیب که به پوست زده می شود می تواند به کاهش اثرات آکنه، زخم های محو، لکه های تیره و سایر لکه های پوستی کمک کند.

عسل و زعفران برای پوست

زعفران همچنین دارای ویتامین B2 است که می تواند به بهبود ترک های لبها کمک کند.

  عسل و سیاه دانه، دو سین با دریایی خاصیت

عسل و زعفران برای کمک به درمان بیماری‌های تنفسی

عسل و زعفران می تواند سرفه و علائم سرماخوردگی را کاهش دهد. مانند خلط آور عمل می کند که بلغم را از ریه ها و گلو شل می کند. عسل و زعفران همچنین از کیفیتی برخوردار هستند که به عنوان یک ماده ضدالتهاب و همچنین محرک عمل می کنند. هر دو ویژگی آن ها می توانند در برابر آسم مفید باشند.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: آشنایی با انواع عسل تقلبی و نحوه تشخیص عسل طبیعی


تقویت بینایی با عسل و زعفران

بهبود دید و تقویت بینایی نیز از جمله خواص عسل زعفرانی به حساب می آید.

هم چنین بر اساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا جوشانده زعفران در تنظیم کارکرد سلول‌های بینایی نقش موثری دارد؛ از پیشرفت بیماری‌های چشمی جلوگیری می کند و در درمان اختلالات نقطه زرد شبکیه، مخصوصا در سنین پیری حائز اهمیت است. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عسل (روی، منیزیم و آهن) هم برای تقویت دید و هم برای درمان اختلالات قرنیه موثر است.

درد را تسکین می دهد

از آنجا که عسل و زعفران ضد التهاب هستند، می توانند در برخی موارد به تسکین درد کمک کند. زعفران همچنین دارای کیفیت ضد عفونی کننده و ترکیب سافرانال است که می تواند دندان درد را تسکین دهد و حتی یک اثر آرام بخش ایجاد کند.

عسل و زعفران

در بعضی از کشورها به عنوان داروی خواب آور طبیعی استفاده می شود.


بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: عسل چه تاثیری بر سیستم ایمنی بدن دارد؟


طرز تهیه این تریب خوشمزه

برای تهیه معجون عسل و زعفران می‌توانید از یکی از دو شیوه زیر استفاده کنید:

  کیمیایی به نام عسل و دارچین

دمنوش عسل و زعفران

این دمنوش دارای خواص بالایی برای سلامت شما می باشد و به علت خواص دارویی ای که دارد، مصرف درست و به اندازه آن کاملا برای سلامتی مفید می باشد و از عطر و بوی بسیار خوشی هم برخوردار است.

روش های گفته شده برای تهیه چای زعفران در خانه:

۱) حدود ۴ یا ۵ رشته از زعفران را در فنجان قرار می دهیم.

آب جوش را به مدت یک دقیقه بگذارید تا خنک شود، سپس زعفران ها را به آن اضافه کنید.

بعد از ترکیب کردن، تقریبا ۴ دقیقه صبر کنید تا این چای به مقدار لازم خیس بخورد.

و در آخر عسل را هم به اندازه دلخواه به آن اضافه می کنیم و چایی خوش طعم را آماده می کنیم. دقت کنید هرگز عسل را به آب جوش اضافه نکنید، زیرا اثرات طبیعی و مقوی خود را از دست می دهد.

۲) مقداری از زعفران را در ظرف آب قرار می دهیم و گلاب را هم به آن اضافه میکنیم و برای پنج دقیقه اجازه می دهیم تا با شعله ای کم به آرامی بجوشد.

کمی صبر کنید تا دمای آب پایین بیاید و مقدار گرمای آن کم شود و حالا وقت اضافه کردن عسل به این چای است.

همچنین برای پنهان کردن تلخی زعفران، می توانید از دارچین هم استفاده کنید.

شربت عسل و زعفران

این شربت خاصیت انرژی زایی بسیار بالایی دارد و همچنین موجب افزایش قدرت ایمنی و مقاومت بدن می شود.

روش اول تهیه:

ما به اندازه یک قاشق مرباخوری زعفرانی که کاملا ساییده شده باشد نیاز داریم.
به دو لیوان آب خنک نیازمندیم.
مقدار کمی هم عسل احتیاج داریم.

  دستور پخت کیک اسفنجی عسلی و کیک موز عسلی

* این مواد را ترکیب کرده و نوش جان کنید.

شربت عسل و زعفران

روش دوم تهیه:

تهیه آن مانند همان روش قبلی است با این تفاوت که این بار مقداری گلاب هم به آن می افزاییم تا خاصیت آرامش بخش پیدا کند.

روش سوم تهیه:

ابتدا نیمی از یک لیوان را با گلاب پر کنید و دو قاشق غذاخوری هم به آن عسل اضافه نمایید و به مقدار لازم هم زعفرانی که دم کرده اید را به آن اضافه کنید و در آخر هم لیوان را با آب خنک پر کرده و نوش جان کنید.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید: از تفاوت عسل وحشی با عسل‌های دیگر چه می‌دانید؟


سخن پایانی

در این مطلب درباره ترکیب عسل و زعرفان خواندیم. به یاد داشته باشید گرچه خواص زعفران و عسل انکارناپذیر است. اما مصرف بیش از حد آن مانند هر ماده دیگری دارای عوارضی است. پس لازم است که به مقدار زیاد از آن استفاده نشود. امید است این محتوا برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

پاسخ دهید