انواع عسلدانستنی‌ها

خواص عسل کوهی “عسلی از دل کوه”

عسل کوهی که از دل رشته کوه های مرتفع به دست می آید، رازهای پنهان زیادی را در خود جای داده است که هر کدام آن ها می تواند مثل یک معجزه عمل کند و سلامتی و تندرستی را به شما هدیه دهد.  با مطالعه ی ادامه ی مطلب با خواص عسل کوهی آشنا خواهید شد.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید:  عسل و دیابت “دیابتی‌ها عسل بخورند یا نه؟”


عسل کوهی یا کوهستان چیست؟

عسل کوهستان از گل‌های کوهی و پوشش گیاهی دامنه و ارتفاعات به دست می‌آید. از این رو عموماً دارای رنگ کهربایی تیره و بافت غلیظی است. عسل منبع عالی کربوهیدرات است. شهد فقط از ساکارز و آب تشکیل شده است، اما زنبورها آنزیم‌های دیگری به شهد اضافه می‌کنند که ساکارز را به فروکتوز و گلوکز تبدیل می‌کند. از این رو عسل کوهستان یا در بیان کلی هر عسلی یک شیرین ‌کننده طبیعی است. خواص عسل کوهی بیشمار است. این ماده حاوی اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است که سرشار از آنتی ‌اکسیدان بوده و فاقد چربی و کلسترول است.

عسل همچنین حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ویتامین‌های موجود در عسل شامل 6B ، نیاسین ، تیامین ، ریبوفلاوین، اسیدهای پانتوتنیک است. همچنین عسل دارای مواد معدنی چون کلسیم ، مس ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، منگنز ، فسفر و روی نیز هست.

خواص عسل کوهی برای پوست

عسل کوهستان دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری است که به شما کمک می‌کند تا از بروز مشکلات پوستی پیشگیری کنید. علاوه بر آن این ماده مقوی برای رفع یا کاهش علائم بیماری‌های پوستی نیز استفاده می‌شود. همان‌طور که می‌دانید عسل ضد باکتری خوبی است که به عنوان ضدعفونی کننده بدن نیز کاربرد دارد. علاوه بر آن به عنوان یک ماده مغذی برای پوست در کاهش علائم افزایش سن نیز مؤثر است.

خواص عسل کوهی برای پوست

دلیل آن شاید وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است که دارد؛ همانند روغن آرگان که سرشار از خواص آنتی اکسیدانی بوده و در درمان بیماری های پوستی بسیار موثر است.

  همه چیز درباره ژل رویال

برای مطالعه بیشتر: عسل و زردچوبه ترکیبی معجزه آور


خواص عسل کوهی برای معده

عسل کوهی منبع عظیمی از تسکین دهنده هاست. این معجون شفابخش همچون آب روی آتش عمل می کند و دردهای معده و دستگاه گوارش را درمان می کند. عسل کوهی منشا گیاهی دارد. مصرف مداوم دمنوش آن به همراه دیگر گیاهان دارویی سبب تقویت معده و سیستم گوارشی می شود. نگران نباشید عسل وحشی به دلیل طبیعی بودن باعث افزایش میزان قند خون نمی شود و میزان اضافه آن به سادگی دفع خواهد شد.

خاصیت ضد التهاب این ماده نفخ و ورم معده را به راحتی درمان می کند و با تقویت آن از بروز سرطان جلوگیری خواهد کرد.

خواص عسل کوهی برای زخم معده

از دیگر خواص عسل کوهی می توان به پیشگیری از زخم و میکروب معده اشاره کرد که در نتیجه با نرمال کردن عملکرد سیستم گوارشی از بروز یبوست نیز جلوگیری می کند. علاوه بر آن این عسل مانند عسل گون به عنوان درمانی بسیار مؤثر برای زخم معده و زخم روده نیز محسوب می‌شود.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:  خواص عسل زرشک را دریابید


خواص عسل کوهی برای چشم

عسل یک ماده گیاهی طبیعی است که علاوه بر کاهش چین و چروک ها و خطوط پوست به بینایی بهتر شما کمک می کند. تحقیقات انجام گرفته:

  • هاور دانشمند آمریکایی در سال ۱۸۴۶ میلادی اعلام نمود که عسل در سوختگی های مخصوص چشم موثر است.
  • گوئیکس دانشمند روسی در سال ۱۸۹۸ اعلام کرد که عسل برای معالجه آماس و التهاب چشم مفید می باشد.
  • در کنگره چشم پزشکی سنگاپور هم یکی از دانشمندان مصری عسل را موفق تر از داروهای شیمیایی دانست.
  • مصرف عسل در درمان بیماری های ناشی از کمبود ویتامین های A و B و درمان شب کوری مؤثر است.
خواص عسل کوهی برای چشم

ابن سینا سودمند بودن عسل کوهی با آب پیاز، شبدر، گیاه بید گیاه را برای درمان بیماری های چشم توصیه می کند. در سوخومی (قفقاز) آ. میخائیلوف” برای درمان ورم پلک، ورم ملتحمه، زخم های قرنیه و سایر بیماری های چشم ضمادی بر پایه عسل اکالیپتوس به کار برده است. در بخش چشم پزشکی بیمارستان محلی اودسا، زخم های گوناگون قرنیه را با پمادهایی بر پایه عسل معالجه کرده اند. در آغاز کار با افزودن عسل به مرهمی که دارای ۳۰ درصد سولفادین بود، اکتفا شد (عسل جایگزین وازلین). با این روش جراحات مقاوم قرنیه با به هم آمدن زخم به خوبی درمان شدند. بیمارانی که دچار ورم قرنیه حاد بودند با مصرف قطره چشم ۳۰ درصد سولفامید سدیم، پماد وازلین و سولفیدین نتیجه نگرفتند، مگر پس از استعمال پماد عسل و سولفیدین. در آینده نزدیک علم پزشکی متوجه خواهد شد که خواص عسل کوهی برای چشم بی شمار است.

  خواص بره موم برای سلامتی و ٧ نکته مهم برای مصرف آن

هشدار مهم در خصوص چشم

علاوه بر داشتن خواص عسل کوهی برای چشم، با توجه به حساسیت فوق العاده چشم و ضرورت اقدام فوری برای معالجه هرگونه بیماری یا مشکل چشمی، اشتباه بسیار بزرگی است که به جای مراجعه به چشم پزشک و رعایت دستورات وی، با اعمالی خودسرانه؛ مثل، ماليدن عسل به تنهایی یا مخلوط عسل و مواد دیگر به چشم، در صدد معالجه ناراحتی های چشمی برآییم.


درباره‌ی‌ تاثیر عسل بر سیستم ایمنی چه می‌دانید؟


تقویت سیستم ایمنی افرادی که از شیمی درمان استفاده می کنند

شیمی ‌درمانی روشی تهاجمی و سخت برای بدن است که به منظور از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود. فردی که تحت این درمان قرار می‌گیرد، عموماً قدرت بدنی کمتری را نسبت به قبل تجربه می‌کند. این دسته از افراد می‌توانند با مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری از این عسل طبیعی، سیستم ایمنی خود را تقویت کنند. این روش یکی از بهترین روش ها برای تقویت سیستم ایمنی می باشد.

تقویت و بهبود حافظه

شاید تا به حال برای شما پیش آماده باشد که نام فرد یا شماره تلفن و یا چیز دیگری را به خاطر داشتید امّا الان دیگر از ذهن شما رفته است.

مشکل حافظه

افراد دائماً از اینکه چیزی را فراموش می کنند، آزده خاطر می شوند. عسل کوهی منجر به تقویت حافظه و افزایش قدرت تمرکز می شود. دانش آموزان یا افرادی که به واسطه شغلشان نیاز به تمرکز بالایی دارند عسل کوهی را در برنامه روزانه خود قرار دهند. مصرف عسل کوهی همراه با گردو یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت حافظه و تمرکز می باشد.

  عسل قنقال "کاهنده ی تنش های روزانه"

تاثیر این عسل در عفونت های زنانه به چه صورت است؟

عسل کوهی به دلیل داشتن منابع سرشار آنتی اکسیدان، یک داروی طبیعی موثر برای درمان عفونت های زنانه می باشد. خانم های بسیاری با استفاده از عسل کوهی از شر این بیماری خلاص شده اند و دوباره سلامتی خود را به دست آورده اند.


بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: عسل بهترین انتخاب برای ورزشکاران


سخن پایانی

در این نوشته در مورد عسل کوهی و خواص آن سخن گفتیم. بخاطر داشته باشید که هر ماده ای، چه طبیعی و چه مصنوعی می تواند برای برخی افراد حساسیت ایجاد کند. همچنین همیشه احتمال تداخل دارویی وجود دارد. پیشنهاد می شود قبل از مصرف حتما با مراجعه به متخصصین این حوزه از سلامتی ماده برای بدن خود اطمینان حاصل کنید و از خواص بیشمار این طلای طبیعی بهره بگیرید.

سپاس که در مجله‌ی عسل با ما همراه بودید. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا