همانطور که مستحضرید انواع و اقسام تلویزیون با مارک و برند و اندازه های مختلف در بازار جهانی موجود می باشند. هر کدام با امکانات مختص به خود و عملکرد های متفاوت و صد البته قیمت های گوناگون عرضه گشته اند. اغلب ما طرفدار برندی هستیم و بدون آگاهی آن را به دیگران نیز توصیه و معرفی می کنیم. فارغ از آنکه از ویژگی و امکانات و کارایی آن اطلاعی داشته باشیم. اکنون ما در این نوشته قصد بررسی تفاوت ها و مقایسه تلویزیون شیائومی با ال جی و فرق این دو برند را داریم. قابلیت و عملکرد و قیمت و… را مورد بررسی قرار می دهیم. این دو برند ذکر شده هر دو طرفداران خاص مربوط به خود را دارند! اما هر کدام معایب و مزایای مختص به خود را دارند.
تفاوت تلویزیون شیائومی با ال جی فرق از نظر قیمت اینگونه است که نرخ تلویزیون های الجی نسبت به تلویزیون های شیائومی بیشتر است! حال خرید کدام تلویزیون به صرفه تر می باشد؟ الجی یا شیائومی کدام را خریداری کنیم؟ در ادامه با در اختیار داشتن اطلاعات کافی شما را به خرید راهنمایی خواهیم کرد با ما همراه شوید تا به نتایج مطلوب فرق تلویزیون ال جی با شیائومی دست یابید.
فهرست مطالب
بررسی تفاوت، مقایسه تلویزیون شیائومی با ال جی
کمپانی ال جی هر ساله از برترین و جدید ترین های خود در نمایشگاه CESرونمایی می کند؛ به عنوان مثال در سال 2021 اولدهای با کیفیت و منحصر به فردی را با نام های C1، G1،B1،A1 تولید و معرفی و عرضه نمود. با تولید و روانه ی کردن این سری تلویزیون ها به بازار جهانی مورد استقبال گرم کاربران قرار گرفت. در این صورت الجی سری جدید این تلویزیون ها را در سال 2022 به بازار معرفی نمود.
اکنون سری جدید این تلویزیون ها با عنوانC2 ، A2،B2 ،G2 در بازار جهانی موجود می باشند. تلویزیون های نانوسل و نئوکیولد و… نیز جزو برترین های این برند چند ملیتی به شمار می رود که با کیفیت تصویر 4K و 8K عرضه گشته اند. در واقع این سری تلویزیون لقب غول جهان را برای خود تصاحب کرده اند. چون از کیفیت تصویر فوق العاده عالی و طراحی منحصر به فردی سود برده اند.
مطلب پیشنهادی » بهترین اسکوترهای برقی شیائومی 2023
ضخامت بسیار کم و قاب های نازک و ظریف این تلویزیون ها هر بیننده ای را شیفته ی خود می کند، اما این نکته را به یاد داشته باشید که این سری در سایز 55 به بالا تولید خواهند شد؛ ال جی تلویزیون G2 را در سایزهای 83 و 97 اینچ برای کاربرانی که محیط های گسترده دارند تولید نموده است.
سایر ویژگی تلویزیونهای ال جی
تلویزیون های 2021 ال جی با پنل OLED Eve همراه شده که این پنل با روشنایی و وضوح بی نظیر خود بینندگان را از دیدن صحنه ها به وجد می آورد. تلویزیون های c2 G2 نیز از این پنل ذکر شده سود برده اند. با این وجود می توایند با پرداخت هزینه ای پایین تر تلویزیونی منحصر به فرد را برای خود خریداری نمایید.
امکانات فوق العاده ای در مدل های این سری گنجانده اند که ما در این مقاله قصد مقایسه ی آن ها را با دارایی تلویزیون های شیائومی را داریم.
مزایا و معایب تلویزیون ال جی
مقایسه تلویزیون شیائومی با ال جی ؛ ال جی در سال های متمادی و بخصوص در این دو سال اخیر برترین های خود را هر ساله پیشرفته تر از سال قبل با امکانات متعدد تولید کرده است. اکنون این مدل ها مانند تلویزیون های هر برندی ممکن است با مزایا و معایبی همراه باشد. ما با بیان کردن آن ها خرید را برایتان راحت تر خواهیم کرد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون ال جی را بخوانید.
- در ابتدا بیان کنم که قیمت تلویزیون های اولد بالا می باشد.
- تلویزیون های اولد با توجه به آنکه فاقد نور پس زمینه می باشد وزن سبکی دارند.
- زاویه ی دید ۱۸۰ درجه دارند.
- نرخ نوسازی و رفرش بالایی دارند.
- تلویزیون های اولد در سایز پایین تولید نمی شوند.
- اولد ها عمر پایین تری نسبت به سایر مدل ها دارند.
- بیشتر تلویزیون های الجی از کیفیت تصویر فورکا پشتیبانی می کنند و بعضی از ان ها با کیفیت تصویر 8K همراه شده اند.
- محدوده ی صدای خروجی این تلویزیون ها برابر با۲۰ ۳۰ الی ۴۰ و ۶۰ وات می باشند
- نرخ رفرش اغلب ان ها ۱۲۰ هرتز می باشد
- تعداد پورت و درگاه های ارتباطی اعم از 4HDMI و USB 3 می باشند.
- پردازنده ی الفا
- قابلیت Active HDR از مزایا به شمار می رود.
- تلویزیون های اخیر ال جی اغلب بهترین گزینه برای گیم هستند.
- قیمت تلویزیون های 8K کمر شکن است.
کیفیت تصویر در تلویزیون ال جی
ال جی این برند چند ملیتی با تولید و عرضه ی برترین تلویزیون های از جمله اولدها لقب بهترین هلدینگ را برای خود تصاحب کرده است. این برند برای اولین بار در سال 2019 به تولید اولین تلویزیون با استاندارد 8K دست زده است. تلویزیون Z2 ,Z1 از این کیفیت تصویر بهره می برند و همراه خود زیبایی واقعی را به تصویر راه می دهند گفتنی است که این کیفیت تصویر دو برابر بهتر از فورکا عمل می کند.
از انجا که قیمت این دو مدل کمرشکن و سرسام آور است هر کاربری توانایی خرید آن را نخواهد داشت از این رو تلویزیون های اولد 4K رونمایی کرد. این برند با به کارگیری پنل OLED Eve رنگ های موجود در تصاویر را به نحوی طبیعی و عالی نمایش می دهند .که انگار همه چیز زنده و واقعی می باشد. پیکسل های زنده ای درون این جعبه ی جادویی قرار گرفته اند. این پیکسل ها از خود نور ساطع می کنند. از این رو نیازی به نور پس زمینه نخواهد بود و در بهترین حالت به کمک کیفیت تصویر فورکی به نمایش می گذارد.
بیشتر بخوانید » راهنمای خرید بهترین تلویزیون سامسونگ 2023
صدای خروجی در تلویزیون ال جی
تلویزیون های ال جی 4k و ۸کی از هر نظر بی عیب و نقص می باشند. یعنی با بکارگیری امکانات متعدد می تواند رضایت تمامی کاربران را برانگیزد. اغلب تلویزیون های این برند با صدای خروجی پرتوانی همراه شده اند. محدوده ی صدای خروجی ان ها از متوسط یعنی ۲۰ وات اغاز شده و به ۳۰ و ۴۰ و ۶۰ وات خواهد رسید.
اکنون با این سطح صدا حس و حال حضور در دل تصویر را بدون حد و مرز خواهید داشت. فناوری های متعددی نیز در این قسمت به کار گرفته اند. اکنون می توانید در هر قسمت از محیط از صدایی فراگیر بهره مند شوید.
قابلیت های هوشمند تلویزیون الجی
تلویزیون های هوشمند ال جی با سیستم عامل webos همراه شده اند. جدیدترین نسخه ی این سیستم عامل با ورژن 6.0 از یک صفحه ی اصلی برخوردار می باشد که در قسمت پایین واقع می شود. رابط کاربر پسند این سیستم عامل سبب می شود به راحتی به تمامی اپلیکشن ها دسترسی داشته باشید.
گفتنی است که با داشتن ریموت کنترل جادویی و دستیارهای صوتی امازون و الکسا و میکروفون داخلی قرار گرفته در ریموت کنترل شما می توانید به راحتی از طریق صدا به خواسته یتان برسید. فروشگاه گوگل پلی نیز که جزو برترین های این سیستم عامل است امکان دانلود هر گونه برنامه را به شما می دهد. ناگفته نماند که برنامه و اپلیکیشن های بی نظیر و سرگرم کننده را در این سیستم عامل کار گذاشته اند تا اوقات فراغت را توسط آن ها سپری کنید
طراحی تلویزیون های الجی
ال جی برای تلویزیون های خود از طراحی بی نظیری استفاده نموده است. این برند اغلب نمایشگر های خود را از سال ۲۰۲۰ به بعد با قابلیت گالری طراحی می نماید؛ در واقع با هدف نصب تلویزیون بر روی دیوار از این حالت بهره می گیرد. تلویزیون های ۲۰۲۲ این برند بسیار باریک و ظریف طراحی شده اند، همچنین باریک تر شدن پنل به نصب اسان آن بر روی دیوار کمک می کند. گفتنی است مدل هایی که با قابلیت گالری طراحی شده اند. نیاز به تهیه ی پایه گالری دارند تا در هر قسمت از محیط بتوانید به دلخواه تلویزیون را قرار دهید و اتاق نشیمن خود را مدرن تر جلوه دهید.
تلویزیون شیائومی
همانطور که مستحضرید کمپانی شیائومی یک برند نوپا و جدید می باشد. این برند چینی در واقع سال های زیادی نیست که وارد کشور ما شده است. اما در این مدت هر چند کوتاه توانسته که محبوبیت و طرفدارانی را برای خود جمع کند. در واقع این برند تازه نفس با تولید و عرضه ی تلویزیون های با کیفیت و ارزان قیمت توانسته بازار رقابت تلویزیون های میان رده را تنگ تر نماید و یک زنگ خطر برای انان باشد.
اما تلویزیون های این برند محدود می باشد که این انتخاب را به نوعی آسانتر کرده است. این برند در سال 2021 از مدل هایی همچون Q1، Q1E، P1، P1E و در سال 2022 از مدل های Q2، A2، MAX، F2، 5A رونمایی کرده است. سری Q همانطور که از نامشان پیداست متعلق به سری کیولد می باشد مابقی از صفحه نمایش LED برخوردار می باشند. تلویزیون های جدید شیائومی را می توانید در این لینک چک کنید و مدل مورد نظرتان را انتخاب نمایید .
مزایا و معایب تلویزیون های شیائومی
این برند نوپا در میان ایرانیان و صد البته جهانیان جایگاه ویژه ای را تصاحب کرده است. اما قطعا هر وسیله ای با معایب و مزایایی همراه خواهد شد. تلویزیون و تولیدات شیائومی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. اما نگران این مسئله نباشید چون معایب آنقدر هم بزرگ نیست که شما را از انتخاب دلسرد و پشیمان سازد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون شیائومی را بخوانید.
معایب و مزایای تلویزیون های شیائومی از این قرار است :
- کیفیت تصویر و استاندارد فورکی را در بیشتر تلویزیون های شیاومی به کار گرفته اند؛ که این مزیت تلقی می شود.
- صدای واضح و رسا در حد ۲۰ وات و ۳۰ وات
- قیمت عالی و بسیار مناسب نسبت به مدل های رده بالا
- زاویه ی دید ۱۷۸ درجه
- سیستم عامل اندروید با رابط کاربری راحت و اسان
- طراحی خاص و منحصر به فرد
- سرعت رفرش پایین اما تلویزیون های کیولد از سرعت رفرش ۱۲۰ هرتز سود برده اند.
- سرعت تاخیر ورودی کم یک عامل مهم و از معایب تلویزیون های شیاومی تلقی می شود.
اکنون با قاطعیت می توان بیان کرد که این موارد ذکر شده در زمان خرید از نکات مهم به شمار می رود اما معایب و مزایا به خود شما بستگی دارد که کدام را مثبت و منفی تلقی می کنید. اما این نکته را به یاد داشته باشید که اگر یک گیمر حرفه ای هستید سرعت رفرش پایین این مدل ها نمی تواند جوابگوی خوبی باشد. چون رفرش یک امر حیاتی به شمار می رود.
کیفیت تصویر در تلویزیون شیائومی
کیفیت تصویر یکی از مهم ترین آیتم در زمان خرید به شمار می رود و کاربران و افراد حرفه ای در زمان خرید آن را اغلب بعد از قیمت و طراحی در نظر می گیرند. قطعا همه از تلویزیون انتظار اجرای تصاویر با کیفیت را دارند. تلویزیون شیائومی می تواند هر کاربری را با ارایه ی تصاویر واقعی و غنی از رنگ به خواسته ی خود برساند. در واقع تصویری که از این نمایشگرها منتشر می شود هیچ گونه کم و کاستی با تلویزیون های برند های نامی ندارد. کیفیت تصویر تمامی تلویزیون های این برند از استاندارد فورکی پیروی می کنند. کیفیت تصویر فورکی برابر با ۸ میلیون پیکسل می باشد میزان رزولوشن ۲۱۶۰×۳۸۴۰ پیکسل را می توان به عنوان برترین شاخصه ی این تلویزیون تلقی کرد.
در این صورت صحنه هایی با وضوح بی نظیر و کنتراست عالی را به نمایش می گذارد. زمانی که سخنی از کنتراست به میان می اید باید از استاندارد HDR نام برد. این قابلیت که در تلویزیون شیائومی نیز جای گرفته در کنار فرمت های پیشرفته ای همچون HDR10 HLG تصاویر را درخشانتر با پالت رنگ های متنوع و گسترده به نمایش می گذارد. پردازشگر در تلویزیون شیائومی از نوع چهار هسته ای می باشد. این پردازشگر در کنار نرخ رفرش 60 هرتز می تواند بعد از تجزیه و تحلیل هر تصویر ، حرکات اضافه را حذف و صحنه های بدون نویز را به نمایش بگذارد. این نکته را به یاد داشته باشید که تلویزیون های سری کیولد شیائومی از نرخ رفرش 120 هرتزی سود برده اند.
صدا در تلویزیون شیائومی
طبیعتا در کنار صحنه های با کیفیت و عالی، نیاز به صدای خروجی رسا و قدرتمند خواهیم بود. تلویزیون های شیائومی از محدوده صدای 20 الی 30 وات بهره برده اند. این سطح صدا در حد خود مناسب بوده و تا حدودی کاربران را راضی نگه می دارد. اما اگر جزو کاربران حرفه ای هستید و از تلویزیون انتظار اجرای صدای پرتوان تری را دارید خرید ساندبار را به شما توصیه می کنم. قابلیت هایی همچون Dolby Audio و DTS در تلویزیون های شیائومی در اجرای صدایی فراکیر و یکنواخت موثر می باشد.
قابلیت های هوشمند تلویزیون شیائومی
از دیگر نکاتی که در فرق و تفاوت تلویزیون شیائومی با ال جی مشخص می شود این است که تلویزیون های شیائومی نیز با داشتن سیستم عامل اندروید به عنوان مدل های هوشمند تلقی می شوند. سیستم عامل اندروید با داشتن رابط کاربری راحت و آسان امکان برقراری ارتباط را برای همه فراهم می کند. گفتنی است که این سیستم عامل از سرعت و کاربری فوق العاده ای نیز برخوردار می باشد، اما باید این را نیز در نظر گرفت که لود صفحات به توانایی پردازشگر و سرعت اینترنت نیز بستگی دارد. اما به نحوه ی چینش و طراحی سیستم عامل نیز بستگی دارد.
طراحی تلویزیون شیائومی
تفاوت ، فرق و مقایسه تلویزیون شیائومی با ال جی ؛ اگر بخواهیم تلویزیون های شیائومی را با دیگر مدل ها از نظر طراحی مورد قیاس قرار دهیم به این نکته می رسیم . که طراحان این برند چینی از هیچ تلاشی دریغ نکرده است. در سایزهای مختلف اعم از ۳۲، ۴۳، ۵۵، ۶۵ اینچ موجود می باشند، از این رو با توجه به نیاز خود می توانید سایز مد نظر را انتخاب و خریداری نمایید. شیائومی فریم نمایشگر های خود را به حدی باریک و ظریف طراحی می کند به حدی که به سختی دیده می شود اغراق.
این نوع طراحی در اجرای عالی تصویر نیز موثر می باشد. پایه های دو شاخه ای برای اغلب آن ها در نظر گرفته است. پنل پشتی را نیز با دقت و با کمترین ضخامت طراحی نمودند. پورت و درگاه های ارتباطی اعم HDMI و USB و اپتیکال و.. را برای این نوع تلویزیون ها در نظر گرفته اند. همچنین از راه های بی سیم می توان به بلوتوث و وای فای اشاره نمود.
مطلب جدید » بررسی تفاوت تلویزیون های سونی و سامسونگ
سخن پایانی
شما در این مقاله با تفاوتهای تلویزیون ال جی و شیائومی آشنا شدید. همچنین از ویژگی های آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
علت این مورد قابلیت Local dimming (کنترل موضعی نور) تلویزیون ال جی است و طبیعی می باشد.
در این حالت هنگامی که تصویری بر روی تلویزیون ال جی پخش نمی شود، بخش هایی از نور پس زمینه خاموش خواهد شد. زیرا در آن لحظه تصویری برای نمایش وجود ندارد.
این ویژگی یک مزیت برای تلویزیون ها است که باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و بالا رفتن کنتراست و کیفیت تصویر می شود. امکان غیر فعال سازی این عملکرد از سوی کارشناسان گلدیران نیز وجود دارد ؛ امابه شما توصیه می کنیم از این برتری دستگاه استفاده نمایید.
تمام این تلویزیون های قابلیت بازی را دارند، اما برای بازی حرفه تمام این مدل ها مناسب نیستند. در فقط دو مدل MAX, Q1 قابلیت گیمینگ حرفه ای را دارا می باشند.