آشپزی با عسل

“عسل و زنجبیل” معجونی پرخاصیت

عسل و زنجبیل یک معجون منحصربفرد و نیروبخش است که بخاطر فواید بسیار آن در سراسر دنیا شناخته شده است. این ترکیب در فرهنگ طب سنتی هند از گذشته‌های دور وجود داشته است. شما درباره خواص این ترکیب چه می‌دانید؟ در ترکیباتی که با عسل ساخته می‌شود؛ عسل بیشتر نقش ارسال کنندگی و جذب را به عهده دارد و باعث می‌شود تا جذب مواد موثره‌ی دیگر اجزا، که در این ترکیب زنجبیل است با کیفیت بهتری صورت گیرد. در نتیجه خواص زنجبیل و عسل نیز بیشتر به زنجبیل مربوط می‌شود و عسل نقش مکمل و ارسال کنندگی و جذب را ایفا می‌کند. اگرچه خود عسل خواص بی نظیری دارد. در این مقاله با ما همراه باشید تا با خواص این ترکیب معجزه‌آسا بیشتر آشنا شوید.

کاهش وزن با زنجبیل و عسل

یکی از اساسی ترین و در عین حال معتبرترین نشانه های عسل این است که شامل قند است. ما می دانیم که قند برای کاهش وزن خوب نیست. اینجا، تفاوت را ببینید. عسل ،حاوی قند همراه با مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین ها، آب، انرژی و فیبر است .در حالی که قند سفید تنها کالری دارد.

مصرف شکر منجر به استفاده سریع از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری در بدن می شود که برای هضم شکر مورد نیاز است. هنگامی که این مواد مغذی در هضم شکر هدر میرود، مردم تمایل دارند وزن خود را افزایش دهند. زیرا این مواد مغذی برای حل کردن چربی ها و کلسترول مهم هستند اما عسل، با این حال، پر از مواد معدنی و ویتامین است و به خنثی کردن این اثر موثر است. در نتیجه، به کاهش سطح کلسترول و کاهش وزن نیز کمک می کند.

زنجبیل و عسل برای لاغری

آب گرم به خصوص برای از دست دادن وزن مفید است. زیرا به افزایش دمای بدن ما کمک می کند. این رخداد به نوبه خود باعث افزایش میزان متابولیسم بدن می شود. بنابراین بدن ما می تواند کالری بیشتری را در یک روز مصرف کند. هنگامی که عسل با آب گرم مخلوط شود، در روند کاهش وزن مفید است. زیرا باعث افزایش سوخت و ساز بدن ما و تجمع چربی بدن می شود. هنگامی که چربی تجمع می شود، در فعالیت های مختلف بدن استفاده می شود که می سوزد و منجر به کاهش وزن می شود.

  طرز تهیه پنکیک ساده

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: از فواید عسل برای پوست بخوانید


پیشگیری از سکته مغزی با زنجبیل و عسل

سکته مغزی یکی از خطرناک ترین و جدی ترین بیماری ها در سراسر جهان است. بسیاری از محققان پزشکی در تلاش اند تا داروهای موثری برای درمان این مشکل جدی خون را پیدا کنند. یکی از تحقیقات ثابت کرد که ترکیب زنجبیل و عسل می تواند از سکته مغزی جلوگیری کند.

به علت قابلیت ضد انعقاد خون در زنجبیل و عسل است که این ترکیب می تواند این بیماری خطرناک را درمان کند. هنگامی که آن ها با هم مخلوط شوند، فواید مهمی برای جلوگیری از بیماری مانند سکته مغزی بوجود می آورند.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید: کیفیت عسل چگونه سنجش می شود؟


با این ترکیب سلامت قلب خود را تضمین کنید

یکی دیگر از خواص زنجبیل و عسل که بسیار مورد توجه است، فواید آن برای سلامت قلب، و پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی است.

مطالعات نشان می‌دهد که معجون عسل و زنجبیل به علت کاهش احتمال لخته شدن خون و همچنین کاهش کلسترول‌های مضر، ریسک بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد.

ابن به نوبه خود به مبارزه با بیماری‌هایی قلبی که در نتیجه مسدود شدن رگ‌های خون است کمک می‌کند و موارد زیر را شامل می‌شود.

  • کاهش فشار خون
  • جلوگیری از حملات قلبی
  • جلوگیری از لخته شدن خون
  • تسکین سوزش سر دل
  • کاهش کلسترول خون
  • بهبود عملکرد جریان خون

درباره‌ی خواص عسل برای معده چه می‌دانید؟


معجونی برای حفظ سلامت پوست و مو

زنجیل سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز، مس و منیزیم است همچنین سرشار ویتامین و خواص آنتی اکسیدانی است. این مواد در کنار فواید بی‌نظیر عسل برای پوست باعث می‌شود تا نوشیدن معجون عسل و زنجبیل یک گزینه عالی برای درخشش طبیعی پوست شما باشد.

خواص زنجبیل و عسل برای پوست

علاوه بر این این معجون به دلیل داشتن ویتامین‌های A و C باعث بهبود بافت مو می‌شود. این ترکیب خون شما را پاکسازی می‌کند و دارای خواص ضدباکتریایی است که به درمان و پیشگیری از بیماری‌های پوستی کمک می‌کند.

  دستور پخت کیک اسفنجی عسلی و کیک موز عسلی

برای مطالعه بیشتر: آنچه درباره ی دمنوش به لیمو و عسل باید بدانید


اثر ضد التهابی و مُسکن زنجبیل و عسل

زنجبیل حاوی صمغی چرب در ریشه خود میباشد که این صمغ چرب آن را به گیاهی با خاصیت ضد التهاب تبدیل میکند. خود عسل نیز آنتی بیوتیک هایی دارد که درواقع منجر به درمان التهاب میشوند. به احتمال زیاد ترکیب عسل با زنجبیل قابلیت بسیار بالایی در درمان درد عضلات یا دیگر دردهای مفصلی دارد.

بعضی از مطالعات نشان داده که زنجبیل می تواند فعالیت های التهابی را در سطح سلولی تحت تأثیر قرار بدهد. قرمزی زنجبیل و عسل خام نیز به عنوان درمان موثر برای التهاب مزمن استفاده می شود. این مطالعه خود، ثابت کرد که اغلب بیماران آرتروز پس از مصرف ترکیب زنجبیل و عسل، بهبود یافتند.

روغن زنجبیل به عنوان دارویی موثر برای درمان زخم ها و همچنین مشکلات مفصلی شناخته شده است. به همین دلیل ترکیب زنجبیل و عسل نیز برای درمان فعالیت های التهابی که در بالا ذکر شد بسیار مفید است.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: عسل و زردچوبه ترکیبی معجزه آور


عسل و زنجبیل را به چه طریقی تهیه و مصرف کنیم؟

برای بهره‌مند شدن از خواص عسل و زنجبیل می‌توانید آن را به صورت‌های مختلفی تهیه کنید. ما در اینجا دو روش آن را بیان خواهیم کرد.

جوشاندن زنجبیل (دمنوش زنجبیل و عسل)

در این روش که روش معمول درست کردن معجون زنجبیل و عسل است ابتدا چند برش نازک از زنجبیل تازه را در یک ظرف کوچک قرار داده و مقدار یک لیوان آب (کمی بیشتر) به آن اضافه می‌کنیم و آن را روی شعله‌ی گاز قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

دمنوش زجبیل و عسل

سپس آن را صاف می‌کنید و به محلول اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شود چرا که در صورت داغ بودن عسل خواصش را از دست می‌دهد. پس از آن یک قاشق (یا هر چقدر که دوست دارید) عسل به آن اضافه می‌کنید و بعد از آن آب لیمو‌ی تازه را به آن اضافه می‌کنید.

  "سیر و عسل" , یک دریا معجزه

می‌توانید این معجون را با برش‌های لیمو و کمی نعنا تزیین کنید و سپس نوش جان کنید.

قرار دادن لایه به لایه (شربت زنجبیل و عسل)

اگر چه همواره توصیه می‌شود که معجون زنجبیل و عسل را به صورت تازه مصرف کنید. اما اگر شما هم وقت این را ندارید که هر روز صبح این ترکیب را به صورت تازه مصرف کنید می‌توانید از این روش استفاده کنید.

برای اینکار ابتدا یک شیشه کاملا تمیز و خشک را انتخاب می‌کنیم. سپس کف آن را به اندازه نیم تا یک سانت از عسل پر می‌کنیم. سپس بر روی آن برش‌های نازک لیمو( سه برش یا بیشتر) و یک یا دو برش نازک زنجیل قرار می‌دهیم و دوباره روی آنها عسل می‌ریزیم.

این پروسه را تا پر شدن کامل شیشه ادامه می‌دهیم. سپس درب شیشه را می‌بندیم و داخل یخچال قرار می‌دهیم. اکنون می‌توانیم هر روز صبح یک قاشق از این ترکیب را برداشته و با آب گرم مخلوط کرده و سپس میل کنید.

سخن پایانی

در این محتوا درباره خواص بی‌نطیر زنجبیل و عسل خواندیم. باید ذکر نمود که افراد معمولا نفخ معده، دل درد و حالت تهوع را به عنوان عوارض جانبی مرتبط با زنجبیل گزارش می کنند. از آنجایی که زنجبیل ممکن است فشار خون را کاهش دهد و ممکن است اثر رقیق سازی خون داشته باشد ، افرادی که داروهای رقیق کننده خون یا فشار خون مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف زنجبیل اضافی با پزشک خود مشورت کنند. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

  کیمیایی به نام عسل و دارچین

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا