شرکت ال جی همواره سعی کرده بهترین و قویترین تکنولوژیهای موجود را در تلویزیونهای خود به کار ببرد و برنامهها و خلاقیتهای آن در زمینه تولید محصولات صوتی تصویری، جای شکی باقی نگذاشته که رقیب بسیار توانمندی برای سایر شرکتها محسوب میشود. اگر قصد خرید تلویزیون ال جی دارید، در این راهنمای خرید با ما همراه باشید تا شما را تمامی تکنولوژیهای این شرکت آشنا کنیم تا بتوانید متناسب با نیازهای خود بهترین گزینه را در میان انبوه تلویزیونها انتخاب کنید.
فهرست مطالب
- معرفی نکات طلایی هنگام خرید تلویزیون ال جی
- راهنمای خرید تلویزیون ال جی به زبان ساده
- سخن پایانی و سوالات متداول
معرفی نکات طلایی هنگام خرید تلویزیون ال جی
هنگام خرید تلویزیون، ابتدا باید دو نکته اساسی مد نظر قرار بگیرد؛ نکته اول میزان بودجهای است که برای خرید تلویزیون در دسترس است و نکته دوم سطح انتظاراتی است که فرد از تلویزیون جدید دارد.بدون شک هر چه بودجه در دسترس برای خرید تلویزیون ال جی بیشتر باشد، میتوان مدلهایی را خریداری کرد که از امکانات و قابلیتهای پیشرفتهتری برخوردار هستند. اما انتظاراتی که کاربر از تلویزیون و امکانات آن دارد نیز حائز اهمیت است.
کشور سازنده تلویزیون ال جی
برند ال جی متعلق به کشور کره جنوبی است اما تمامی محصولاتی که این برند تولید میکند از جمله تلویزیون در این کشور ساخته نمیشوند. همانطور که در بخش قبل راهنمای خرید تلویزیون ال جی اشاره شد، تلویزیونهای این برند مونتاژهای مختلفی دارند. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون شیائومی را بخوانید.
نکته مهم در مورد ساخت تلویزیونهای ال جی این است که تمام قطعات این محصولات تحت لیسانس کمپانی ال جی کره ساخته میشوند و تمام قطعات از نوع اصلی هستند. در حال حاضر درصد زیادی از مدلهای تلویزیون ال جی در بازار مونتاژ کشور اندونزی هستند.
قیمت و کیفیت
همانطور که گفته شد یکی از نکات مهم در زمان خرید تلویزیون، میزان بودجهای است که فرد برای خرید در اختیار دارد. در واقع این بودجه است که تعیین میکند افراد چه مدل تلویزیون با چه میزان کیفیت و امکانات را میتوانند خریداری کنند. تلویزیونهای برند ال جی از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند و افراد میتوانند با توجه به بودجه خود یکی از مدلهای این برند را خریداری کنند.
هنگام خرید تلویزیون ال جی، با توجه به اینکه بودجه و قیمت نقش تعیین کننده دارد، محصولات ال جی را میتوان از این نظر در سه دسته تقسیمبندی کرد:
- تلویزیونهای اقتصادی
- تلویزیونهای میان رده
- تلویزیونهای بالا رده یا پرچمدار
1. تلویزیون های اقتصادی ال جی
تلویزیونهای اقتصادی محصولاتی هستند که برای افراد با بودجه کم، بهترین انتخاب محسوب میشوند. پایینرده یا اقتصادی بودن این مدلها نشان از بیکیفبت بودن آنها نیست بلکه افراد میتوانند متناسب با بودجه خود انتخابهای متنوع و با کیفیتی از میان این مدلها داشته باشند. مدلهای LED با کیفیتهای Full HD و 4K در این دسته قرار میگیرند.
2. تلویزیون های میان رده ال جی
تلویزیونهای میانرده ال جی از کیفیت و امکانات بهتری نسبت به مدلهای اقتصادی برخوردار هستند و برای افرادی که بودجه متوسطی دارند در انواع مدلها در دسترس بوده و میتوان نسبت به خرید آنها اقدام کرد.
داغ ترین مطلب » بررسی بهترین اسکوتر برقی شیائومی 2023
تلویزیونهای LED، Nano LED، QNED و برخی از مدلهای OLED 4K در دسته تلویزیونهای میانرده ال جی قرار میگیرند.
3. تلویزیون های پرچم دار ال جی
تلویزیونهای پرچمدار یا بالارده بهترین محصولات برند ال جی از نظر کیفیت، قابلیتها و امکانات هستند که بدون شک باید هزینه زیادی برای خرید آنها بپردازید. تلویزیون OLED، OLED evo، QLED، Mini LED و محصولاتی که از کیفیت تصویر 8K برخوردار هستند جزء محصولات پرچمدار و بالارده برند ال جی به حساب میآیند.
ابعاد و اندازه صفحه نمایش
توجه به ابعاد و اندازه صفحه نمایش از دیگر مواردی است که هنگام خرید تلویزیون ال جی باید به آن توجه کرد. ابعاد صفحه نمایش باید متناسب با فضای محل استقرار تلویزیون تعیین شود و در قیمت نهایی نیز مؤثر خواهد بود. بر این اساس هر چه ابعاد صفحه نمایش تلویزیون بزرگتر باشد، باید هزینه بیشتری برای خرید آن بپردازید.
اهمیت ابعاد صفحه نمایش فقط به دلیل تفاوت قیمت نیست بلکه از این نظر اهمیت دارد که باید بر اساس فضا و متراژ محل نصب تعیین شود. تلویزیونهای ال جی در ابعاد مختلفی طراحی میشوند که از 32 تا 86 اینچ در دسترس قرار دارند.
راهنمای خرید تلویزیون ال جی به زبان ساده
- تلویزیونهای ال جی در مدلهای ال ای دی (LED)، اولد (OLED)، نانوسل و رول شونده تولید شدهاند.
- مدلهای اولد و نانوسل ال جی بهترین کیفیت تصویر را ارائه میدهند.
- تلویزیونهای ال جی اولد و نانوسل در اندازههای بزرگتر از 60 اینچ بسیار گران خواهند شد.
- مدلهای ال ای دی (LED) الجی با همتاهای خود در شرکت سامسونگ تفاوت آنچنانی ندارند.
- اولدها در مقایسه با کولد (QLED) کیفیت تصویر بهتری دارند.
- رنگهای مشکی و تیره را با بالاترین کیفیت نشان میدهند.
- از نظر روشنایی محدودیت دارند که این محدودیت در تلویزیونهای کولد مشاهده نمیشود.
پردازنده آلفا 9
پردازنده های جدید ال جی اولین فناوری است که در این راهنمای خرید به آن می پردازیم. ال جی امسال پیشرفتهترین تلویزیونهای خود را به نسل 3 پردازنده آلفا مجهز کرده در حالی که مدلهای میان رده با صفحههای OLED و LCD از مدل قدیمیتر و نسل 2 پردازنده برخوردار خواهند بود. به گفته شرکت ال جی پردازندههای جدید توانایی به مراتب بیشتری در بهینه سازی تصاویر و بهبود کیفیت محتوای نمایش داده شده دارند تا تمامی محتوا فارغ از رزولوشن آن با بیشترین وضوح و زیباترین و دقیقترین رنگهای ممکن روی صفحه ظاهر شوند.
به لطف این پردازندهها دیگر نیازی نیست نگران کیفیت محتوایی که نگاه میکنید باشید چرا که این پردازندهها کیفیت تصاویر را در هر کیفیتی که باشند به قدری بالا میبرند که مثل 4K یا 8K به نظر میرسند. بدون وجود چنین پردازندههایی تولید تلویزیونهای 8K کاملاً بیهوده خواهد بود چراکه تعداد محتواهای 8K انگشت شمار هستند. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون سونی را بخوانید.
فناوری های HDR10، دالبی ویژن و HLG HDR
لیست بلند بالایی که به آن اشاره کردیم، فهرست تمامی تکنولوژیها و فیلترهایی است که ال جی در تلویزیونهای خود قرار داده تا با تمامی انواع محتوای HDR به خوبی سازگاری داشته باشند. با توجه به اینکه ال جی در این زمینه سنگ تمام گذاشته، انتظار میرود تلویزیونهای این شرکت در نشان دادن تصاویر با کنتراست بالا و ترکیب ناحیههای تاریک و روشن، توانایی بسیار خوبی از خود نشان دهند.
فناوری HDR10 در حال حاضر استاندارد HDR محسوب میشود گرچه که ممکن است سامسونگ و پاناسونیک با رونمایی از HDR10+ استاندارد جدیدی وضع کنند اما تا به امروز ال جی از بهترین نوع این فیلتر در تلویزیونهای خود استفاده کرده است.
دالبی ویژن امروزه چندان مورد استفاده قرار نمیگیرد اما تا چند سال آینده بسیار محبوب خواهد شد و تمامی شبکههای تلویزیونی که به صورت HDR برنامههای خود را پخش میکنند، به دلیل کیفیت بیشتر دالبی ویژن از این فیلتر استفاده میکنند.تکنولوژی بعدی در این راهنمای خرید تلویزیون ال جی، HLG HDR است که نه تنها محتوای HDR را پخش میکند بلکه سایر محتوا را نیز برای نمایش بهتر به صورت HDR بهینه سازی میکند.
مطلب پیشنهادی » معرفی پرفروش ترین تلویزیون های شیائومی سری 4x
دالبی اتموس و DTS audio
تکنولوژیهای بهبود صدا به کار رفته در تلویزیونهای ال جی باعث شدهاند به جای اینکه صدا صرفاً از تلویزیون مستقیماً به سمت شما هدایت شود، صدای هر محتوایی را با توجه به آنچه که رخ میدهد بشنوید به عنوان مثلاً صدای بلند شدن هواپیما از باند فرود را از بالای سر خود خواهید شنید و صدای جمعیتی که در یک ورزشگاه تیم خود را تشویق میکنند، کل فضای اتاق را در بر خواهد گرفت.
فناوری ThinQ
قابلیت تین-کیو از سال 2018 ابداع شده و تا به امروز نیز یکی از پرطرفدارترین تکنولوژیهای ال جی محسوب میشود. در صورتی که لوازم منزل شما نیز ال جی باشند، با تلویزیون شما در ارتباط خواهند بود و به عنوان مثلاً پس از اینکه ماشین لباس شویی لباسها را شست، تلویزیون به شما اطلاع میدهد یا میتوانید اقلام داخل یخچال ال جی خود را از طریق یخچال نگاه کنید. برای شما که به دنبال آشنایی با بهترین تلویزیون های ال جی هستید. آیا با جدیدترین ظرفشویی های ال جی آشنا شدهاید؟ البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید ماشین ظرفشویی ال جی را بخوانید.
نرخ فریم بالا (HFR)
نرخ فریم بالا که بیشتر تلویزیونهای ال جی از آن پشتیبانی میکنند، به لطف اتصال HDMI 2.1 امکان پذیر گشته. این تکنولوژی تعداد فریمهایی که تلویزیون میتواند در یک ثانیه نشان دهد را بسیار بالا برده و آن را به عدد 120 میرساند که بسیار سریع محسوب شده و تصاویری که از سرعت بسیاری برخوردارند اعم از فیلمهای اکشن و بازیهای کامپیوتری، بسیار روان و با کمترین میزان بلور و کاهش کیفیت پخش خواهند شد.
نقطه عطف این تکنولوژی تماشای فوتبال یا سایر رشتههای ورزشی است که توپ با سرعت بسیاری در حال حرکت است. البته این قابلیت در فیلمهای سینمایی غیر اکشن که نرخ فریم آنها در حدود 24 فریم در ثانیه است، کمی عجیب به نظر میرسد و بهتر است با توجه به محتوا از این تکنولوژی استفاده کنید.
حالت فیلم سازی
در بسیاری از مواقع در زمان تماشای فیلمهای سینمایی، تلویزیون ما فیلم را به دلخواه دچار تغییراتی از جمله تغییر رنگ، کنتراست، روشنایی و … میکند که باعث میشود کیفیت فیلم از حالت واقعی و اورجینال آن خارج شود. حالت فیلم سازی خصوصاً برای چنین مواقعی طراحی شده که با حذف موارد و افکتهای اضافی، تجربه ای خالص از تماشای فیلم در حالت اصلی آن به شما ارائه دهد.
دالبی ویژن IQ
اگرچه HDR امروزه به جزء جدایی ناپذیر بسیاری از تلویزیونها تبدیل شده اما متأسفانه عملکرد آن در مواردی دچار نقصانهایی میشود. تکنولوژی HDR در غالب موارد در تلفیق با تلویزیونهای 4K به کار برده میشود. وقتی HDR سعی میکند کنتراست تصاویر را افزایش دهد، متأسفانه در مواردی وضوح تصویر دچار افت میشود.
ال جی برای پیشگیری از بروز این افت وضوح، تکنولوژی IQ دالبی ویژن را ابداع کرده. IQ دالبی ویژن به وسیله حسگرهای نوری که داخل تلویزیون تعبیه شده، میزان نور اتاق شما را اندازه گیری کرده و مطابق آن فیلتر HDR را اعمال میکند. در این حالت فیلتر به بهترین نحو و به صورت بهینه عمل کرده و کیفیت تصاویر کاهش نخواهد یافت.
بخوانید » معرفی نکات طلایی هنگام خرید تلویزیون ال جی
بهبودهایی برای گیمرها
اجرای بازیهای رایانهای امروزی نیازمند دقت و سرعت بسیاری است که دسته بندی کاملاً جدیدی را در دنیای مانیتور و تلویزیونهای به وجود آورده. یکی از مواردی که برای اجرای روان بازیها مورد نیاز است، نرخ نوسازی (Refresh Rate) است. نرخ نوسازی به تعداد نوسازیهایی گفته میشود که در یک ثانیه توسط تلویزیون انجام میشود. این عدد برای تماشای یک فیلم سینمایی حدود 24 است اما امروزه بیشتر بازیهای کامپیوتری حداقل به 60 فریم در ثانیه نیاز دارند تا تجربه ای کاملاً روان و بدون وقفه را به گیمرها ارائه دهند.
ال جی با همکاری شرکتهای تولید کننده کارتهای گرافیکی اعم از Nvidea توانسته در این زمینه خوش بدرخشد و در میان سایر تولید کنندگان، تلویزیونهای خانگی تولید کند که کاملاً مناسب بازی کردن بوده و نیاز هر گیمری را برطرف میکنند. دنیای گیم بسیار دنیای حساسی است و ال جی برای راضی نگه داشتن تمامی مشتریان خود، قدمهای بسیار خوبی در این زمینه برداشته است.
معرفی مدل های برتر
تلویزیون 75 اینچ ال جی مدل 75NANO95
- سال ساخت: 2021
- سایز دستگاه: 75 اینچ
- سیستم عامل: webOS
- کیفیت تصویر: 8K
- نوع صفحه نمایش: NanoCell
- پردازنده: α9 Gen4 AI Processor 8K
تلویزیون 65 اینچ ال جی مدل 65UP8150
- سال ساخت: 2021
- سایز دستگاه: 65 اینچ
- سیستم عامل: webOS
- کیفیت تصویر: 4K
- نوع صفحه نمایش: NanoCell
- پردازنده: Quad Core Processor 4K
تلویزیون 65 اینچ ال جی مدل 65C1PVB
- سال ساخت: 2021
- سایز دستگاه: 65 اینچ
- سیستم عامل: webOS
- کیفیت تصویر: 4K
- نوع صفحه نمایش: تخت
- پردازنده: α9 Gen4 AI Processor 4K
تلویزیون 55 اینچ ال جی مدل 55NANO75
- سال ساخت: 2021
- سایز دستگاه: 55 اینچ
- سیستم عامل: webOS
- کیفیت تصویر: 4K
- نوع صفحه نمایش: NanoCell
- پردازنده: Quad Core Processor 4K
تلویزیون 50 اینچ ال جی مدل 50NANO80
- سال ساخت: 2021
- سایز دستگاه: 50 اینچ
- سیستم عامل: webOS
- کیفیت تصویر: 4K
- نوع صفحه نمایش: NanoCell
- پردازنده: Quad Core Processor 4K
سخن پایانی
شما در این مقاله با راهنمای خرید تلویزیون ال جی به زبان ساده آشنا شدید. همچنین از نکات طلایی هنگام خرید تلویزیون ال جی آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
این پیام، مربوط به خرابی دانگل وای فای تلویزیون است و باید دانگل را تعویض کنید
اکثر تلویزیون های ال جی دکمه هارد ریست ندارند. برای تنظیم مجدد باید از تریق کنترل تلویزیون استفاده کنید.